Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Financieel administratief medewerker, MBO/ MTS, Leusden

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 45 Woonplaats LeusdenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2016-2017: Medewerker financiële administratie bij Het Juridisch Loket.
Werkzaamheden: Opstellen maandelijkse budgetrapportage en controlewerkzaamheden aangaande de maandelijkse cijfers. Ondersteunen implementatie Afas profit, mee helpen met werkzaamheden aangaande de interimcontrole en de jaarrekening t.b.v. de accountants, ondersteuning crediteurenadministratie en betalingen. Boekhoudprogramma’s: Exact, AFAS.

2008-2016:
Administrateur bij Leger des Heils Midden Nederland.
Werkzaamheden: Financiële controle werkzaamheden, opstellen maandrapportages, analyseren van de maandelijkse cijfers. Verzorgen maandafsluiting. Beheren, analyseren, controleren en aansluiten van balansrekeningen, MVA en de daarbij behorende afschrijvingskosten, rentekosten en de daarbij horend langlopende leningen en analyseren loonkosten.
Ondersteuning werkzaamheden jaarrekening en begroting. Financiële informatievoorziening leidinggevenden, van verschillende afdelingen. Gewerkt met boekhoudprogramma AFAS Profit.

2004-2008:
Financieel administratief medewerker bij Leger des Heils Midden Nederland. Werkzaamheden: Crediteurenadministratie, bank, kas en bewonersadministratie. Verzorgen betalingen.

2004:
Financieel administratief medewerker op de project-en service-
administratie van SRO NV te Amersfoort.

2002-2003:
Financieel administratief medewerker bij Gemeentewerken
Hilversum.

2001:
Administratief medewerker bij KPMG.


Werkervaring Sector: Overheid , non profit
Functie: Financieel medewerker
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Financieel medewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 2016: Diploma SPD certificaat jaarrekening
2002-2003: Diploma MBA
2001-2002: Diploma PDB boekhouden
1992-1994: Diploma NIMA A1
1989-1992: Diploma MEAO
1985-1989: Diploma MAVO D
2016: Cursus Mavim
2014: Cursus Excel voor gevorderden
2008: Cursus Afas Profit
2003: Cursus Exact (computerboekhouden).
1988: Type-diploma
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen “Door mijn precisie en mijn doelgerichte manier van werken, heb ik vele jaren mijn aandeel kunnen leveren in het succesvol maken van verschillende disciplines binnen de financiële administratie. Woorden als betrouwbaarheid, punctualiteit, resultaatgerichtheid en collegialiteit zijn op mijn lijf geschreven. Ik ben professioneel en taakgericht en ik kan zowel alleen, als in een team werken. Ik hou ervan om de mouwen op te stropen en mijn nauwkeurigheid en oog voor detail zet ik in van o.a. de crediteurenadministratie, tot aan het opstellen van budgetrapportages, analyseren van periodieke cijfers en ondersteunen bij de jaarrekening”. Hobby's en interesses Sport: Joggen en fitness.
Hobby's: Muziek (luisteren en spelen) en films kijken.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV