Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV grondstewardes, MBO/ MTS, Haarlem

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 56 Woonplaats HaarlemKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Office Manager bij een brandactivation bureau in Haarlem. Verantwoordelijk voor het gehele interne reilenen zeilen van het bureau.
Project Manager bij een promotiebureau. Hier ben ik verantwoordelijk voor de gehele implementatie van diverse promotie acties (waaronder veel A merken) in het gehele land. Dit kunnen zijn diverse instore acties, het leveren van personeel op foodtruck festivals en voor een tv zender ben ik op dit moment bezig met het organiseren van een promotour in het buitenland.
Zoals u dus kunt lezen : ik ben een duizendpoot die het beste functioneert in een fijne mooie omgeving.
Ik hoop dat mijn CV aanleiding is om mij uit te nodigen om in een persoonlijk gesprek mij verder bij u te kunnen presenteren.

Met vriendelijke groet,

Hazel Meltzer
Werkervaring Sector: Communicatie, reclame, media
Functie: HRM P&O Training
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Promotie, evenementen
Functie: Projectmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleiding Schoevers, directiesecretaresse. Diverse trainingen m.b.t. projectmanagement programma's. Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   engels: spreken goed, schrijven goed   duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben iemand die graag werkt in een dynamische omgeving. Ik ben flexibel, loyaal en bezit een hands on mentaliteit. Het motto "kan niet" komt niet voor in mijn vocabulair. Ik denk altijd in oplossingen in plaats van problemen. Hobby's en interesses Koken, golfen, en reizen (vooral het pre - reizen dus uitzoeken van juiste bestemming en uitvinden wat er op betreffende bestemming allemaal te zien en te doen is). Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV