Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Sales en Marketing, HBO/ HTS, Amsterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 46 Woonplaats AmsterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring  Werkte intensief samen met de marketingafdeling aan het opstellen van een nieuwe marketingstrategie.
 Had regelmatig contact met leveranciers.
 Marketing projectplan opgesteld van een succesvolle markt onderzoek.
Werkervaring Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Marketing PR communicatie
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Beveiliging
Functie: Beveiliger
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Groothandel
Functie: Marketing PR communicatie
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen HBO Bachelor (BBA) in International Business Management.
Modules: European Business Environment, Business Research Methods, International Management, Supply Chain Management, Marketing Management en Managerial Finance.
Diploma: Ja
Cijfer: 7.2 gemiddeld en 9 voor vakken marketing en sales.
Beveiliging MBO, diploma behaald.
Vakkenpakket: Wettelijke kader en beveiligen van gebouwen en eigendommen.
Bedrijfshulpverlening, eerste hulp en communicatie.
Cijfer: 8
Middelbare school VWO, diploma behaald.
Vakkenpakket: Engels, Economie 2, Wiskunde, Aardrijkskunde.
Cijfer: 9
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Mijn kracht ligt bij het luisteren, doorvragen en begrijpen. Pas als je oprecht geïnteresseerd bent in de wensen van een ander, kun je top advies geven.
Mijn interesse ligt in het adviseren van mensen op verschillende gebieden in marketing en sales. Ik ben creatief in het oplossen van problemen, ik ben betrokken en deskundig en krijg energie van dynamiek en afwisseling. Verder ben ik door mijn opleiding en ervaring breed inzetbaar.
Hobby's en interesses Fitness, lezen en ICT.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV