Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV secretaresse, MBO/ MTS, Heerhugowaard

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 57 Woonplaats HeerhugowaardKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Werkervaring


September 2018- heden


Oktober 2016 – September 2018
Vrijwilligerswerk bibliotheek Heerhugowaard
Ondersteuning Jeugdactiviteiten


Divers vrijwilligerswerk, bij verschillende instellingen, secretarieel ondersteunend.

Februari 2014 – Februari 2016


Jan 2010 – Februari 2014 Managementassistente Crown Fine Art BV
Ondersteunen directie Fine Art en Crown Worldwide.
Algehele secretariële ondersteuning, voorbereiden en ondersteuning/notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten, bewaken en voortgang actiepunten en processen.
Verantwoordelijk voor optimalisatie van alle processen van het secretariaat, het signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen.
Aanspreekpunt gehele kantoor, planning en chauffeurs, bijhouden van verlof, voorraad/coördinatie bedrijfskleding. Vervaardigen documenten en opslagbijeenkomsten..
Plannen en organiseren van (omvangrijke) afspraken en bijeenkomsten. Archivering. Verwerken bestellingen, betalingen, verzekeringen, gedeeltelijk personeelszaken, verzorgen van buitenlandse reizen, relatiegeschenkbeheer, vervaardigen Nieuwsbrief, catering en evenementen. Internationale werkomgeving.

Directiesecretaresse Algemeen Directeur NRG Petten (Nuclear Research & consultancy Group)
Verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Algemeen en gedeeltelijk de financieel Directeur. Beheer agenda, telefoonverkeer, aannemen van boodschappen en verstrekken algemene informatie op directieniveau. Coördinatie van alle werkzaamheden van het directiesecretariaat en verzorgen van de correspondentie in het Nederlands en Engels. Voorbereiden Management Team overleg, notuleren en bewaken van daaruit voortkomende actiepunten. Plannen en organiseren van (omvangrijke) afspraken en bijeenkomsten. Verwerken bestellingen, betalingen, salarissen en overwerk in boekhoudsysteem. Verzorgen van buitenlandse reizen, relatiegeschenkbeheer. Nevenfunctie is gebouwenbeheerder.2008 – 2010 Directiesecretaresse Museum voor Realisme te Spanbroek
Opzetten en vormgeven nieuwe functie van directiesecretaresse. Correspondentie verkeer binnen/buitenland zelfstandig afhandelen. Coördinatie/uitwerking en onderzoek diverse projecten, evenementen, voorbereiden reizen directie.
Het voorbereiden van besprekingen, bijeenkomsten, het notuleren, de follow-up en archivering ervan. Relatie- en agendabeheer.Alle voorkomende werkzaamheden. Aansturing receptie en vrijwilligers.


2006 – 2008
2006 – 2006


1979 – 2001

Medewerkster Locatiesecretariaat Zorgcirkel Purmerend
Het bijhouden van agenda’s, plannen en notuleren van vergaderingen, alle
voorkomende roosterwerkzaamheden, zelfstandig verwerken van post, vragen
van medewerkers en het afhandelen daarvan.
Bijhouden dossiers, archivering, bijhouden voorraad en alle voorkomende
werkzaamheden. Ervaring met medische terminologie.
Werk met: Excel, Word, div. interne systemen, Outlook, Lotus Notes, Groupwise.
Kas baliemedewerkster ABN AMRO wisselbedrijf Schiphol
Januari 2006 tot en met augustus 2006, 32 uur per week via uitzendbureau, werkzaam in wissel- en onregelmatige diensten. Alle voorkomende kas en baliewerkzaamheden, voorlichting en assistentie alle bankproducten. Wissel vreemde valuta, reis- cheques, uitbetaling Global Refund. Spreektaal voornamelijk Engels

PTT Post
• loketmedewerkster Postkantoor 1979 – 1986
• medewerkster Personeelsvoorziening en Loopbaanontwikkeling 1986 –1987
• Directiesecretaresse 1987 – 2001


Overige
2001 - 2006
Vrijwilligerswerk
• Verzorgingstehuis Graft- De Rijp de Mieuwijdt
• Notuleren en organiseren van vergaderingen, verslaglegging Cliëntenraad.
• Coördinatrice overblijven basisschool De Rijp (2000-2003) en Heerhugowaard
Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen • Havo 1974 – 1979 Hervormd Lyceum West Amsterdam (diploma)
o (vakkenpakket: Ned, Eng, Fra, Dui, Bio en Gesch.)
• Typediploma
• Diverse interne PTT Cursussen; waaronder
o klantenbenadering
o typecursus
o diverse (interne) bijscholingscursussen
o cursus bevoegdheid tot het afnemen van psychologische tests.
• Rijbewijs BE , in bezit van eigen vervoer
• Certificaat verantwoord overblijven deel I en II.
• 2006, diverse interne ABN AMRO cursussen, o.m. klantenbenadering, bestseller.
• BHV/EHBO (2009)
• Basiskennis/introductie kernenergie
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Frans: spreken voldoende, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Mijn karaktereigenschappen zijn: professioneel, integer, secuur, zeer creatief, vrolijk, opgewekt, enthousiast, klant- en mensvriendelijk en heb uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit.
Ik beschik over goede contactuele eigenschappen, ben oplossingsgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Tevens heb ik in de afgelopen jaren bewezen dat ik communicatief sterk ben en kan omgaan met situaties (en mensen) waarin/waarbij verscheidene belangen spelen..
Ik kan goed organiseren en plannen, ben proactief en zeer stressbestendig.
Mijn kennis van, en ervaring met, software programma’s is uitstekend, evenals de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Hobby's en interesses lezen, dieren, mensen, kunst en cultuur, mode, natuur, huis en tuin, computers, film, vakantie (reizen)Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV