Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Interieurverzorgster, LBO/ LTS, Nederweert

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 47 Woonplaats NederweertKennis, opleidingen en ervaring Opleiding LBO/ LTS Stages en werkervaring Schoonmaakwerkzaamheden bij Roompot en interieurverzorgster.
Overblijfouder op de basisschool.
Werkervaring Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Schoonmaakmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen LHNO Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een vrouw die graag goed werk levert. Voor mij is kwaliteit belangrijk en werk dus heel nauwkeurig. Ik kan samen met iemand werken maar werk ook graag alleen. Koken doe ik erg graag en krijg hier vaak complimenten over. Met dieren kan ik goed omgaan. Een werkomgeving waarbij ik met deze aspecten te maken krijg zou ik heel erg fijn vinden. Hobby's en interesses Koken,poetsen,handwerken en dieren.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV