Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV --, HBO/ HTS, Amsterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 20 Woonplaats AmsterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring • September 2018 - heden:
Stage bij Tandartsenpraktijk Noorderboog,
Beschrijving werkzaamheden: Secretariële taken zoals, afspraken inplannen, Patiënten bellen, E-mails sturen en berging bijhouden.

• Augustus 2017- heden:
Allround medewerker, C&A Damrak
Beschrijving werkzaamheden: Als kassa- en verkoopmedewerker bij C&A geef ik mensen advies, en help ik hen bij het afrekenen. Ook hielp ik klanten telefonisch bij vragen en/of klachten.

• Juli 2016 - juli 2017:
Als verkoopmedewerker en aanvulhulp bij afdeling horeca, Hema Buikslotermeerplein
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Marketing PR communicatie
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Commercieel/ verkoop
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Horeca
Functie: Catering
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen 2012-2018: Havo, 5e klas, De Nieuwe Havo (Bredero Lyceum college).
Profiel: Cultuur en maatschappij.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Farsi: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben een zeer leergierige persoon en maak het beste van mijn situatie. Verder probeer ik altijd zelfstandig te zijn. Ik zorg er ook voor dat ik alles precies zoals het van mij te verwachten is doe/maak. Doelgericht en flexibel zijn is een van mijn sterkste punten.
Hobby's en interesses • Fotografie, lezen, zwemmen, sporten en tekenen.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV