Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Medewerker Verkoopadministratie Automotive, MBO/ MTS, Amsterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 60 Woonplaats AmsterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 1997 – mrt 2018 Administratief Medewerker Pensioenen
Verwerken van alle processen binnen het pensioenadministratiesysteem bij pensioneren, overlijden, wijzigingen burgerlijke staat, in- en uitdienst treden, waardeoverdrachten; behandelen van ontvangen correspondentie.
1996 - 1997 Instromer Mobiliteitscentrum
Wegens reorganisatie geplaatst binnen het Mobiliteitscentrum van de ABN AMRO Bank met het doel een nieuwe werkplek te vinden. Hiervoor ervaringen opgedaan op diverse stageplekken binnen de organisatie.
1976 - 1996 Administratief Medewerker Buitenlands Incasso
Verwerken van alle processen met betrekking tot import en exporttransacties van bedrijven waarbij middels aanbieding van onder andere wissels, cheques, facturen en overige documenten de betaling verwerkt moet worden.
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 1976 Studie HBO Laboratoriumopleiding
Afgebroken.
1975 - 1976 VHBO
Overgangsrapport naar hbo behaald
1971 – 1975 MAVO IV
Diploma behaald
Cursussen
Diploma’s Bank en Effectenbedrijf: Nibe Basis, Binnenland, Buitenland en
Kredieten.
Bedrijfscorrespondentie Nederlands en Engels
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik werk graag in teamverband aan het beheer van een goede administratie. Ik vind het prettig in een serieuze omgeving met een gemengd team te werken waar af en toe ook tijd is voor een lolletje. Daarnaast ben ik accuraat, behulpzaam, betrouwbaar, doelgericht, loyaal en ordelijk.

Maar mijn grootste passie: auto?s en autorijden. Vanaf de lagere school haalde ik al boekjes in de bibliotheek met toen vooral Amerikaanse voertuigen. De vormgeving en techniek heeft mij altijd getrokken. Vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs haalde, in juni 1978, is de passie alleen maar gegroeid. En vanaf 1 april 1980 is het autorijden echt begonnen met de aanschaf van mijn eerste auto. Ik vind autorijden een ontspannende bezigheid, ook bij filerijden, en een interactief spel tussen meerdere weggebruikers. En de kans om in een automotive omgeving aan de slag te gaan wil ik niet laten lopen.
Hobby's en interesses Fietsen, auto's.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV