Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV divers, Universitair, Groningen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 33 Woonplaats GroningenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring 2018- Heden Jr Regio Manager voor KDS en CBS controlemedewerkers roodvlees slachthuizen vanuit KIWA CMR


2015 – 2018 NVWA inspecteur veehouderij: Toezicht uitvoering Pluimvee Noord


2010- 2014 PTC+ praktijk centrum. Inval Docent Pluimvee


2009- 2013 Parttime gediplomeerd Instructrice paardensport, dressuur, springen en Natural Horsemanship


februari- juli 2008 Wetenschappelijk onderzoek naar primaat gedrag, welzijn en verrijking. Wildlife rehabilitatie centrum Munda Wanga in Zambia.


2005 en 2006 Hoofd toezichthouder voor de vrijwilligers bij het jaarlijkse Horse Event, Deurne


2012 Promotiemedewerker op de beurs (rundvee & akkerbouw vakdagen) voor Lely.
Werkervaring Sector: Agrarisch
Functie: Kwekerijmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen 2012-2017 Master Animal Science MSc: Wageningen Universiteit & Research (WUR). Specialisaties: Adaptatiefysiologie, Dierenwelzijn, Ethologie, en Ecologie.


2016 Better Training for Safer Food (BTSF) Training Course “Animal welfare in broiler production”.


2007-2011 HBO/Bachelor: Applied Animal Science/ Dier en veehouderij Van Hall Larenstein University of Professional Education Wageningen (VHL)
- Competentiegericht projectmanagement
- Minor (6 mnd) bij WUR; extra vakken o.a. in statistiek, genetica, zoölogie en endocrinologie


2004-2007 MBO diploma Bedrijfsleider/ Manager paardenhouderij, Groenhorst College, Barneveld Niveau 4+ vele extra cursussen oa, BHV, ORUN, Ruiterbewijs, enz.


1998-2003 HAVO diploma Edison College Apeldoorn. Profiel Natuur en gezondheid.
PTC+ practical training:
- Pluimvee management
- Varken management
- Vlees- en melkvee management
- Verzorging en gezondheidszorg huisdieren en exotische dieren.
* Grote hoeveelheid werkervaring door stages in de veehouderij, verkrijgbaar op verzoek
* Referenties verkrijgbaar op verzoek
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Samenvatting uit Assessment GITP 2018:
Karlijn Ettema hebben wij leren kennen als een enthousiaste, scherpe, extraverte vrouw. Kijkend naar haar motivatie voor de rol van junior regiomanager dan noemt zij zelf haar behoefte om de organisatie verder te helpen en wil zij hierin een voortrekkersrol vervullen. Tegelijkertijd beseft zij ook dat zij nog te leren heeft. In de kern zien wij dat zij graag plezier heeft in haar werk, daarin wil optrekken met haar teamleden en de behoefte voelt om andere te helpen. Hierin zien wij ook terug dat zij de behoefte voelt om zich met andere mensen te verbinden, wat an sich belangrijk is voor het vervullen van een manegerial verantwoordelijkheid.
Als talenten hebben wij geconstateerd dat zij zichzelf kan zijn, daarin authentiek naar voren komt. Zij is inhoudelijk voldoende sterk, beschikt over het strategisch inzicht om werkzaamheden in proces te zetten en het overzicht te bewaren. Zij beschikt over voldoende impact en kracht om zaken voor elkaar te krijgen, toont discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Karlijn Ettema is verder proactief, laat gedrevenheid en prestatiegerichtheid zien. Zij is in aanleg een doorzetter met ruim voldoende besluitvaardigheid. In de kern durft zij ook positie in te nemen. Zij is verder stressbestendig en nuchter in het hanteren bij weerstand.
Hobby's en interesses Hardlopen, paardrijdenDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV