Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Klantenservice (Spaans), Universitair, Leiden

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 40 Woonplaats LeidenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring .Content Manager |Bright Skin Cosmetics|
februari 2017 – september 2018
Bedrijf gespecialiseerd in Koreaanse Cosmetica.
Digitale Marketing (SEO) y administratieve
taken.
.Medwerker klantenservice | Basic-Fit |
2015 – 2016
Een internationale Fitnessketen met
vestigingen door heel Europa. Klantenservice
voor de Spaanse klanten
.Office Manager | Master Distancia |
2006-2013
Een opleidingscentrum voor
volwassenenonderwijs met vestigingen door
heel Spanje. Management van de afdeling
Alicante.
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen .Master Sociologie |Universidad de Alicante (Spanje)

.Postdoctoraal certificaat Human Resources |Fundeun, Alicante (Spanje)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken voldoende, schrijven voldoende   Spaans: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben iemand die enthousiast met nieuwe projecten aan de slag gaat. Ik ben zelfkritisch en leer graag van mijn fouten. In mijn vorige werk heb ik altijd doelgericht en goed in teamverband kunnen werken.
Ik ben empathisch, betrouwbaar en proactief. Ik werk gericht op probleemoplossing, resultaten en klanten. Door mijn werkervaring heb ik geleerd me aan te passen aan verschillende omgevingen en goed met stress om te gaan.
Hobby's en interesses Ik houd van sporte, boeken lessen en gezellig momenten hebben met mij familie en vrinden.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV