Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV hulpverlener en begeleider, Universitair, Woerden

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 35 Woonplaats WoerdenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring 2004 : Stagiair bij Japan International Cooperation Agency (JICA) Dorp bij Damascus
2006: Onderwijs assistent Damascus
2007-2010 Leraar Primair onderwijs Damascus
2014-2015: Human Resources Gaziantep, Turkije
2017: Educatieve consultant Pharos – Opgroeien in Nederland
2017: Sleutelpersoon Gemeente Woerden
2018 - 2019: Hulpverlener (Begeleider) bij Sovee in Amersfoort
Werkervaring Sector: Onderwijs, opleiding, training
Functie: Onderwijs assistent
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen • 2004 Onderwijs en lesmethoden (onderwijspsychologie) Damascus University.
• 2006 Cursus computerkennis (Word – Excel – PowerPoint – Web - ...)
• 2013 Mediacursus via een Amerikaanse organisatie (Radio – Production)
• 2013 Een cursus in personeelsbeheer via een Amerikaanse organisatie
• 2014 International Humanitarian Law on areas of conflict
• 2017 Training Sleutel Personen (Pharos)
• 2017 Kix Works Training Bij (Ferm Werk) in Woerden
• 2018 Niks doen is geen optie (Samen veilig)
• 2019 Beroepscode, Richtlijnen en Tuchtrecht (Samen veilig)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Arabisch: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engils: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Beste meneer/mevrouw
Hierbij stuur ik mijn korte brief en mijn c.v. omdat ik graag wil solliciteren om bij jullie te werken.
Zelf ben ik uit Syrië gekomen in 2015 en ik merkte al snel dat heel veel Nederlanders erg behulpzaam zijn. Maar ik heb ook gemerkt dat dat niet genoeg is omdat Nederlandse mensen te weinig weten over onze achtergrond. Daarom heb ik heel snel de Nederlandse taal geleerd en ben ik ook begonnen met helpen met het ondersteunen van Nederlandse organisaties.
2017 heb ik als sleutelpersoon voor de gemeente Woerden (Woerden Wijzer) gewerkt. In deze periode heb ik veel statushouders geholpen met allerlei vragen. Er waren verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld: onderwijs, psychische problemen, financiële problemen. En daar was ik meestel als brug functie.
Ook werkte ik vrijwillig voor Pharos in Utrecht. Ik gaf advies op Facebook aan Arabische gezinnen over opgroeien in Nederland.
2018 -2019 werk ik bij Sovee organisatie in Amersfoort als begeleider met twee projecten (Samen opvoeden - Ovoedondersteuning) ook voor Arabische en vluchtelingen families.
En nu zoek ik een nieuwe ervaring en meer werktijden om verder te gaan.
Hopelijk leest u in dit korte bericht dat ik veel ervaring heb in werken met statushouders en dat ik ook graag verder werk wil zoeken hierin.
Hobby's en interesses • Interesses en hobby's: sporten (fitness - zwemmen - duiken - lopen) – schaken - lezen
• Enthousiast, positief ingesteld, doorzetter, analytisch.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV