Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV operator, MBO/ MTS, Oss

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 29 Woonplaats OssKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring zie voor meer informatie mijn cv Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Mijn naam is Fatma Coban en ik ben 28 jaar oud. Ik heb de opleiding mbo toerisme niveau 4 afgerond op het Rijn IJssel vakschool Wageningen, locatie Arnhem.
Ik ben een flexibele jonge dame en ben altijd erg gemotiveerd, verder ben ik zeer leergierig en steeds opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen met het werken bij Landal als receptioniste ook tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt op verschillende bedrijven en functies. In September 2016 ben ik getrouwd en in April 2017 kregen we een kleine. Ik heb er toen gekozen om fulltime moeder te zijn en alle zorg aan de kleine te geven.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   engels: spreken goed, schrijven goed   duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een flexibele jonge dame en ben altijd erg gemotiveerd, verder ben ik zeer leergierig en steeds opzoek naar een nieuwe uitdaging. Hobby's en interesses mijn hobby's zijn koken werken en het liefst heel de dag bezig zijn.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV