Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Telefoniste, MBO/ MTS, Goor

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 51 Woonplaats GoorKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Administratief medewerker - GTI Oost bv

Receptioniste telefoniste - Aannemersbedrijf Kormelink

Secretaresse - Odin Groep

Werkervaring Sector: Zakelijke dienstverlening
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Havo
Schoevers (secretaresse)
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben Jolanda Zwierink en ben op zoek naar een leuke baan als secretaresse / administratief medewerker of receptioniste-telefoniste. Maar waarom zo veel functies?

Ik heb een secretari�le opleiding en door ervaring is gebleken dat ik ook goed met cijfers overweg kan. Toen tijdens mijn eerste baan de administratief medewerker uitviel heb ik, op eigen verzoek, de inkoop- en uren administratie opgepakt. Dit beviel van beide kanten zo goed dat dit een onderdeel van mijn takenpakket is geworden.

Maar ook de relatie met klanten zoals bezoekers ontvangen en het eerste telefonische contact is mij op het lijf geschreven. Collega?s omschrijven mij als representatief, gastvrij en vriendelijk. Dit blijkt ook uit het feit dat ik persoonlijke uitnodigingen van klanten krijg om een zakelijke bijeenkomst of jubileum bij te wonen.

Het ontzorgen van managers en collega?s is ook een grote kracht van mij. Ik ondersteun hen met allerlei mogelijke zaken zoals het boeken van zakelijke reizen, het voorbereiden en notuleren van vergaderingen, agendabeheer, digitaal archief bijhouden etc. Hierbij komen mijn kernkwaliteiten ?betrouwbaar, nauwkeurig, ordelijk en zorgzaam? goed van pas.

Projectorganisatie en bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan in het bestuur van de Unie van Vrijwilligers, waar ik al ruim 10 jaar de PR zaken regel en secretaris ben. Het laatste project, een vraag van een zorginstelling of wij ervoor konden zorgen dat bewoners ?s avonds een kopje koffie of thee in hun kamer krijgen aangeboden is kort geleden succesvol afgerond en van start gegaan. Hiervoor heb ik promotie flyers gemaakt en vrijwilligers geworven.

Al met al ben ik een constante en betrouwbare factor die, door jarenlange ervaring en persoonlijke eigenschappen, de rust en stabiliteit in een team weet te bewaren.
Hobby's en interesses Tuinieren
Fotografie
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV