Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV ICT, HBO/ HTS, Utrecht

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 20 Woonplaats UtrechtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Eén jaar gewerkt als hulpkracht bij de Blokker en Dirk.

Een halfjaar bij Agrotechniek Metrop (een familiebedrijf) gewerkt als DTP'er en als Front-End Website Developer.
Werkervaring Sector: Student, scholier
Functie: ICT/ Automatisering
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Creatie, design, ontwerpen
Functie: DTP
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Opleiding havo afgerond met Natuur en Techniek profiel met Informatica als extra vak.

Momenteel een tweedejaars HBO-ICT student in Software Development.

Cursus afgerond in PhotoShop, InDesign en DreamWeaver.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen In voorgaande functies heb ik geleerd om in alle aspecten hulpvaardig en klantgericht te zijn. Ik deel graag mijn opgedane kennis over computers en sta altijd open voor meer doorgroeimogelijkheden. Daarnaast wil ik graag mijn sociale vaardigheden verder ontwikkelen in een team met andere technische mensen. Hobby's en interesses Mijn hobbies zijn het bouwen en bijhouden van desktop applicaties en ik ben gek op puzzelen en het oplossen van technische problemen. In mijn vrije tijd zet ik simpele desktop spelletjes in elkaar.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV