Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV grondstewardes, MBO/ MTS, Alkmaar

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 26 Woonplaats AlkmaarKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring ik heb gewerkt in de horeca en in kleding winkels, ook heb ik in een kapsalon stage gelopen en gewerkt als schoonheidspecialiste.
Werkervaring Sector: Luchtvaart
Functie: Stewardess / steward
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Wellness, uiterlijke verzorging
Functie: Schoonheidsspecialist
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen ik volg momenteel de cursus conversatie A1 spaans.
hiervoor heb ik beginners 1 en 2 gedaan.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven voldoende   Engels: spreken zeer goed, schrijven goed   Spaans: spreken onvoldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen ik ben een leergierig persoon die weet van aanpakken. ik ben betrouwbaar en zorgzaam. Hobby's en interesses ik vind het fijn om buiten te zijn.
ik doe fitness wanneer het me uitkomt en heb veel paardgereden maar wil dat graag weer oppakken.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV