Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Docent/ fotograaf/ onderzoeker, HBO/ HTS, Haarlem

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 46 Woonplaats HaarlemKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Vonk (vh Clusius) Docent mbo (LB)
Yuverta (vh Wellantcollege) Docent mbo (LC)
Werkervaring Sector: Onderwijs, opleiding, training
Functie: Trainer / coach
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Agrarische Pedagogische Hogeschool
STOAS
Fotovakschool
Vakfotografie
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs A Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen U vindt in mij een creatief persoon met onder meer ruime ervaring in het groen onderwijs, die ordelijk is, gestructureerd te werk gaat en goed zelfstandig kan werken. En natuurlijk beleef ik ook veel plezier om samen met collega’s creatieve oplossingen uit te werken. Integriteit en werken in een enthousiast team waar het leveren van kwaliteit een vanzelfsprekendheid is; zijn eigenschappen waarbij ik mij als een vis in het water voel. Hobby's en interesses Bloemsierkunst, tuinieren, waterpolo.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV