Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Secretaresse / administratief medewerkster, MBO/ MTS, Apeldoorn

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 54 Woonplaats ApeldoornKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring juni 2019 - heden: Officemanager bij at.groep Zorg, aanbieder geestelijke gezondheidszorg.
Werkzaamheden: administratie WMO en Jeugdwet.

maart 2018 - heden: Projectsecretaresse bij BATC, beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundig therapeuten.
Werkzaamheden: het samenstellen van een handboek voor therapeuten.

juli 2017 - dec. 2017: Secretaresse bij VGGNet, expertisecentrum voor psychiatrie en verstandelijke beperking.
Werkzaamheden: afspraken plannen, bijhouden van het EPD, correspondentie, patiënten te woord staan aan de balie of telefoon, voorbereiden van vergaderingen en notuleren.

vanaf januari 2008: Eigen, kleine praktijk voor natuurgeneeskundige therapie met onder andere voetreflexologie.

mei 2011 - febr. 2012: Administratief medewerkster bij MIR-Methode in Apeldoorn, zelfhelingsmethode en opleiding voor therapeuten.
Werkzaamheden: correspondentie, voorbereiden van vergaderingen, notuleren, ondersteuning trainers, verzorgen van cursusmateriaal.

sept. 2010 - mrt. 2011: Secretaresse bij IMOZ in Apeldoorn, expertinstituut belevingsgerichte zorg voor somatiek, psychogeriatrie en thuiszorg.
Werkzaamheden: projectadministratie, secretariële ondersteuning, administratieve werkzaamheden, verwerken en verzenden van cursusmateriaal, correspondentie en telefonisch contact met klanten.

juni 2008 - okt. 2009: Medisch secretaresse bij ViaReva Revalidatiegeneeskunde in Apeldoorn.
Werkzaamheden: agendabeheer, telefoonwerkzaamheden, archivering, baliefunctie, notuleren, (medische) correspondentie, uitwerken van verslagen van behandelaars, bewaken van procedures en benodigde registratie, voorbereiden en afhandelen van spreekuren.

febr. 2006 – jan. 2008: Projectassistente bij d.o.b foundation in Veessen, project ‘universele bril’.
Werkzaamheden: notuleren en voorbereiden van vergaderingen, afspraken plannen, alle administratieve werkzaamheden rond het project en contactpersoon zijn voor alle betrokkenen in het project.

dec. 2003 - jan. 2006: Secretaresse/administratief medewerkster bij Stichting Waarborgfonds voor de Zorgsector in Utrecht.
Werkzaamheden: correspondentie, leningcontracten controleren, administratieve werkzaamheden, contacten met banken en zorginstellingen, verzorgen van mailings, agendabeheer en telefoonwerkzaamheden.

dec. 2000 - nov. 2003: Secretaresse bij Paul Postma Marketing Consultancy B.V. in Utrecht.
Werkzaamheden: management- en projectondersteuning, redigeren van rapporten en offertes in het Nederlands en Engels, correspondentie in het Nederlands en Engels, inkoop van drukwerk en kantoorartikelen, telefoonwerkzaamheden en urenregistratie.

juli 1985 - dec. 2000: Secretaresse, receptioniste/telefoniste, administratief medewerkster bij diverse organisaties (branches: techniek, klinisch onderzoek farmacie, automatisering, verkoop papieren disposables, huishoudelijke artikelen).
Werkervaring Sector: Zakelijke dienstverlening
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Onderwijs, opleiding, training
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen HBO PLATO Medische Basiskennis bij Stichting E.E.N. in Panheel
Diploma: december 2015

HBO Medische Basis bij School voor homeopathie in Amersfoort
Diploma: juli 2008

Reflexzonetherapie bij Amice in Barneveld
Diploma: juni 2007

Management Assistente I bij ISW/IBW
Diploma: februari 1997

Sg. Midland, afdeling MEAO secretariële richting in Amersfoort
Diploma: juni 1985

LEAO, Geert Grooteschool in Amersfoort
Diploma: juni 1982

Cursussen:
2013: Diverse workshops op het gebied van sociale media

2008 - heden: Diverse bij- en nascholingscursussen natuurgeneeskundige therapieën

2002: Maatwerk spelling en stijl Nederlandse taal bij Overtaal in Utrecht

1991: Praktijkdiploma Marketing bij Stichting Echo in Amersfoort
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen In mijn werk ben ik zorgvuldig en geordend en denk ik graag mee over wat anderen nodig hebben. Ik ben communicatief zeer vaardig. Voor mijn werk in mijn praktijk is dit nodig, zowel in persoonlijk contact naar cli?nten toe, als de communicatie voor de website van mijn praktijk. Met mijn ruime ervaring als secretaresse en ervaring met sociale media- en marketingactiviteiten, ben ik uitstekend in staat om te werken met MS Office en andere computerprogramma?s.
Door mijn werkervaring bij veel verschillende soorten organisaties, kan ik mij goed aanpassen binnen een werkkring.

Samengevat:
Communicatief vaardig, accuraat, service- en klantgericht, meedenkend, betrouwbaar, ondernemend, vriendelijk.
Hobby's en interesses Wandelen en kennis opdoen over natuurgeneeskunde, kruiden en voeding;
mede-initiatiefnemer About Your Life: online kennisbank met betrekking tot natuurlijke oplossingen op het gebied van lichaam, voeding en bewustwording.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV