Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Loopbaancoach Onno Vendel in o.a. Bloemendaal en Haarlem

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Onno Vendel

Directeur Agathon sinds 1997, voorzitter Raad van Toezicht Kinderopvang Haarlem (KOH), EIA Master Practioner, Register coach NOBCO en BKA, medeoprichter Denktank Witte Theater IJmuiden.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

‘Warm, wijs en met oog voor de wereld’
Voor Onno zijn dit kernwaarden in zijn persoonlijke missie in werk. Die vertalen zich naar Agathon, het netwerkbedrijf waarvan hij de oprichter is. Binnen en buiten Agathon klinken die waarden door in de samenwerking met partners.
Onno kan genieten van mensen die vanuit eigen oorspronkelijkheid op weg willen gaan. Daarvoor lef ontwikkelen vanuit zelfinzicht. Daarmee ruimte creëren om persoonlijke doelen te bereiken –in werk en daarbuiten. Hij houdt van mensen die kansen ruiken, of manieren zoeken om die te scheppen en langs die weg hun menselijk kapitaal willen vergroten. Dit vindt Onno van waarde: zinvol investeren in jouzelf en jouw bedrijf én duurzaam bijdragen aan een samenleving in roerige tijden.

Mijn Werkgebied

Executive coaching, ondernemers coaching, teamtraining, outplacement, sollicitatietraining, SWOT-analyse van persoon en/of bedrijf, personal coaching, psychologisch assessment, job crafting, studie- en beroepskeuze begeleiding, re-integratie 1e en 2e spoor en UWV. Hij doet dit in Bloemendaal en Haarlem of op locatie.

Contact

Onno Vendel Johan Verhulstweg 14  |  2061LK Bloemendaal  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl