Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Loopbaancoach Karin Kruisweg in Abcoude en Amsterdam

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Karin Kruisweg

Karin houdt zich sinds 1998 beroepsmatig bezig met de loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Sinds 2009 is zij werkzaam als AGATHON loopbaancoach in Abcoude en Amsterdam. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk voor Coaching en Integratieve Psychotherapie in Abcoude. Karin is een Noloc gecertificeerd Loopbaancoach en als therapeut aangesloten bij de VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten). Als Therapeut valt ze onder de complementaire zorg. Begeleiding kan deels vergoed worden uit de aanvullende zorgverzekering.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Karin is een betrokken coach. Karin weet je sterke eigenschappen naar voren te halen en je met andere ogen naar jezelf te laten kijken, zodat je zelf ook (weer) gaat zien wat je (kern)kwaliteiten zijn. Haar werkwijze is erop gericht om je sterke kanten te mobiliseren, zicht te krijgen op mogelijkheden en om vervolgens actie te ondernemen. Karins oprechte interesse en doelgerichtheid zorgen ervoor dat je snel bij de kern komt, zodat je kunt werken aan dat waar het daadwerkelijk over gaat.
Karin kan daadkrachtig zijn, zakelijk en praktisch, maar ook creatief en speels. Zij schuwt het niet om je, indien nodig, uit je comfortzone te halen. Zij beschikt over een brede ervaring als (loopbaan)coach en therapeut en weet keer op keer passende werkwijzen te vinden – soms zeer verrassende – zodat je weer verder komt. Karin ondersteunt je weer in je kracht te komen en stappen te zetten die nodig zijn.

Mijn Werkgebied

Gezondheid en vitaliteitscoaching, studie- en beroepskeuze, Outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor, sollicitatietraining, in Abcoude en Amsterdam.
Workshops: Personal Branding en Netwerken, Solliciteren doe je zó.

Contact

Karin Kruisweg Leo Dongelmansstraat 12  |  1391 EW Abcoude  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl