Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Pagina titel

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Esther Vermeulen

Esther is werkzaam als AGATHON loopbaancoach in Alkmaar. Ze heeft haar eigen bureau voor coaching, loopbaanadvies en re-integratie. Esther voelt zich verbonden met starters op de arbeidsmarkt en jongeren die (studie)keuzecoaching nodig hebben.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Esther weet snel een vertrouwde relatie op te bouwen en mensen letterlijk en figuurlijk snel en effectief in beweging te zetten. Door haar brede werkervaring en mensenkennis kan ze zich perfect verplaatsen in de ander. Op die manier helpt Esther je jouw persoonlijke competenties en valkuilen in kaart te brengen. Haar aanpak is open, enthousiast, duidelijk en resultaatgericht. Haar passie is: het begeleiden van mensen en ze laten zien waartoe ze werkelijk in staat zijn als ze vanuit hun talenten werken.

Mijn Werkgebied

Ondernemerschapscoaching, studie- en beroepskeuze coaching, assessment, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, gezondheids- en vitaliteitscoaching, outplacement, sollicitatietraining, jobsearch en job crafting in regio Alkmaar, Zaanstreek.
Workshop: Solliciteren doe je zó.

Contact

Esther Vermeulen Koelmalaan 350  |  1812 PS Alkmaar  |  0626707271   |  http://www.agathon.nl