Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Annelies Stam in Alkmaar

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Annelies Stam

Annelies is werkzaam als AGATHON loopbaancoach in de plaatsen Alkmaar en Hoorn. Annelies is zelfstandig loopbaanpsycholoog sinds 1995. Ze is een loopbaancoach met vragen op het gebied van mens en arbeid, voldoening en plezier in het werk, terugdringen van faalangst en stress, voorkomen van ziekteverzuim. Lid van de commissie Beroeps Aantekening Psychodiagnostiek (BAPD) van het NIP, Bestuurslid van de Stichting Register Beroepskeuzeadviseurs, werkzaam in de werkgroep Korendag Monnickendam.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Annelies brengt mensen in beweging: van zelfinzicht naar uitzicht en toekomstplan.

Mijn Werkgebied

Studie- en beroepskeuze, gezondheids- en vitaliteitscoaching, sollicitatietraining, assessment, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, outplacement, jobsearch en job crafting in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn.
Workshop: Solliciteren doe je zó.

Contact

Annelies Stam Koelmalaan 350  |  1812 PS Alkmaar  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl