Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Eva Cochius in Alkmaar

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Eva Cochius

Eva is werkzaam als AGATHON loopbaancoach in de plaatsen Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schoorl.Eva heeft een eigen bureau klaver4 coaching en advies sinds 1999. Ze combineert consultancy klussen met individuele, team en loopbaancoaching. Eva heeft veel gewerkt binnen (jeugd) zorg organisaties. Daarnaast houdt Eva zich bezig met het begeleiden van veranderingsprocessen samen met managementteams, het geven van 2 daagse coachend leidinggeven en het begeleiden van teams die vastlopen met hun communicatie en hun samenwerking.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Eva gaat heel snel vanuit veiligheid en vertrouwen naar jouw kern voorbij het denken en het ego. Daar zit je kracht en je passie. Als je opereert vanuit je kracht vind je ook de goede baan die bij je past. Of je start een eigen bedrijf voor jezelf.
Bewustwording, voelen en ervaren wat je tegenhoudt én waar je in je leven naar toe wilt is de mooiste weg die je kan inslaan. Humor en plezier om deze weg in te gaan is een voorwaarde.
Door coaching krijg je hulp om de blokkades die belemmeren deze weg in te slaan bewust te worden. Hiermee creëer je zelf de keuze om ze los te laten en je passie te volgen zodat je dicht bij jezelf te blijft.

Mijn Werkgebied

Gezondheids- en vitaliteitscoaching, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, outplacement, sollicitatietraining, studie- en beroepskeuze, SWOT-scan coaching, jobsearch en job crafting in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schoorl.
Workshops: Familie-, werk- en organisatieopstellingen, Solliciteren doe je zó.

Contact

Eva Cochius Koelmalaan 350  |  1812 PS Alkmaar  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl