Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Manja Schipper in Alkmaar

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Manja Schipper

Manja is werkzaam als AGATHON loopbaancoach, sinds 2012, in de plaatsen Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Velsen en Haarlem. Manja is geregistreerd en erkend NOLOC Loopbaanprofessional, coaching on the job, trainer, teambuilder, inspirator, re-integratietrajecten in opdracht van diverse gemeentes, UWV en private opdrachtgevers, outplacementtrajecten, mentorrol. Manja heeft niet alleen ervaring met hoger opgeleiden maar met alle opleidingsachtergronden van ongeschoold tot hoger geschoold en veel ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische handicap. Tevens heeft ze veel ervaring met het coachen van leidinggevenden en tevens sparringspartner van HRM-functionarissen.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Doortastend, doelgericht, integer en komt snel tot de kern. Verrassend en inspirerend.

Mijn Werkgebied

Gezondheids- en vitaliteitscoaching, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, outplacement, sollicitatietraining, beroepskeuze, jobsearch en job crafting in Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Velsen en Haarlem.
Workshop: Solliciteren doe je zó.

Contact

Manja Schipper Koelmalaan 350  |  1812 PS Alkmaar  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl