Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Arthur van Toombergen in Alkmaar

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Arthur van Toombergen

Mijn ervaring binnen het bedrijfsleven (waaronder bankwezen en energie sector) is zeer divers: Sales/Commercie, Human Resources, Project Management en Algemeen Management, zowel in een nationale als internationale context. Daarnaast ben ik sinds 2005 actief als zelfstanding consultant (Organisatie- en Leiderschap Ontwikkeling) en coach (Individueel en Teamgericht). Naast opleidingen tot coach, onder andere Executive Coaching bij Adriaan Hoogendijk, heb ik mij verdiept in diverse tools en technieken waaronder Profile Dynamics, MBTI, NLP, loopbaan- en ademcoaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd meditatieleraar.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Op respectvolle wijze heilige huisjes ter discussie stellen en een nieuwe koers bepalen.
Potentieel laten her-ont-dekken door uit de comfort zone te stappen .
Vanuit inzicht de levensbestemming te herkennen, begrijpen en vertalen in concrete actie.
Leven vanuit hervonden passie, verbinding vanuit authenticiteit.
Maatwerk vanuit partnerschap: door een open houding, maar in verbinding, het proces gezamenlijk tot een goed resultaat brengen.

Mijn Werkgebied

Partner voor leiderschap- en organisatieontwikkeling, team coaching, individuele coaching voor midden en hoger management en workshops/trainingen. Locatie Driehuis, werkgebied van Amsterdam, Haarlem tot Alkmaar

Contact

Arthur van Toombergen Koelmalaan 350  |  1812 PS Alkmaar  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl