Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Lydia Atema in Almere

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Lydia Atema

Lydia is geregistreerd Loopbaanprofessional bij de NOLOC en sinds 2013 partner bij AGATHON in de plaatsen Hilversum, Utrecht en Almere. Ondernemerschap en spiritualiteit lopen als een rode draad door Lydia's loopbaan en leven. Als projectleider bij banken en verzekeringsmaatschappijen heeft Lydia zich altijd ingezet op het laten aansluiten van de inhoud van functies aan de natuurlijke talenten van projectmedewerkers, ook wel job crafting genoemd. Vanuit haar ervaring in het bedrijfsleven is ze in staat ondernemers te begeleiden in de zakelijke dienstverlening en daarbuiten.
Sinds 2008 is Lydia zelfstandig ondernemer in levens- en loopbaancoaching met eigen praktijk

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Lydia laat je bewust worden van je natuurlijke talenten en kwaliteiten. Ze daagt uit op zoek te gaan naar je diepere drijfveren, wat een extra dimensie geeft in de keuze van je volgende loopbaanstap. Ze geeft je alle ruimte waarin persoonlijke ontwikkeling zich kan ontvouwen. Ze is oprecht, komt tot de kern en benoemt waar dat nodig is. In de vertaling van talenten, kwaliteiten en drijfveren naar studie of werk is Lydia een creatief meedenker met verrassende en realistische invalshoeken voor een nieuwe wending in de studiekeuze, loopbaan of het ondernemerschap. Zodat je de studie of het werk vindt dat goed bij je past, je energie geeft en je met veel plezier doet.

Mijn Werkgebied

Gezondheids- en vitaliteitscoaching, ondernemerschapscoaching, outplacement, sollicitatietraining, teamcoaching, studie- en beroepskeuze, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, jobsearch en job crafting in ’t Gooi, Utrecht en Almere

Contact

Lydia Atema De Binderij 65j  |  1321 EC Almere  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl