Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Regina van Amson in Almere

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Regina van Amson

Ik heb mij gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Van mens tot arbeid naast training in persoonlijke en zakelijke effectiviteit.
Ik ben als senior practitioner geregistreerd bij het NOLOC en het NOBCO en werk als zelfstandige vanuit een eigen praktijk. Sinds oktober 2011 werk ik met zeer veel plezier samen met Agathon want delen = vermenigvuldigen.
Passend bij de behoefte en de (hulp)vraag zet ik verschillende methoden in. Daarbij gebruik ik als ervaringsdeskundige mijn eigen levens- en werkervaring waar dat passend is.
Kernthema’s in begeleiding:
Het (her)ontdekken van je talenten, je missie en grootste krachtbron.
Hoe kom je weer in je flow?
Hoe krijg je weer dat tevreden gevoel, plezier, hoop en nieuwsgierigheid in je werk, je leven, je bedrijf?
Hoe krijg je een goede relatie met je collega, je leidinggevende?
Hoe wordt een bedrijfscultuur ontwikkeld waar iedereen in zijn waarde wordt gelaten, waar irritaties mogen worden uitgesproken en waar feedback niet op de man wordt uitgespeeld met als resultaat betrokken en bevlogen medewerkers.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

‘In de afgelopen periode ben ik vaker bij de huisarts geweest om te vragen wat ik in mijn situatie kan doen, maar het is door Regina dat ik daadwerkelijk inzicht krijg in mijn situatie en daardoor ook gericht stappen kan ondernemen in mijn fysiek en beroepsmatig herstel. Het resultaat van de stressmeting liegt er eerlijk gezegd niet om. Deze aanpak volgt mooi uit de ‘cirkel van de biopsychosociale componenten’ van Verlies, die Regina mij heeft laten zien. Hierdoor besef ik hoe belangrijk deze stappen zijn, om de situatie mentaal en fysiek beheersbaar te maken en zo stappen te zetten richting re-integratie.’
‘Ik heb het zeker zeer getroffen met Regina van Amson, die duidelijk enorm toegewijd is als coach maar ook vooral een hele fijne, open en persoonlijke benadering heeft zonder in te boeten aan haar professionaliteit. Dat heeft onze gesprekken ook zo kwalitatief gemaakt. Regina luistert niet alleen heel goed, maar ze begrijpt het ook echt. Ze kan de ‘ruis’ er uit filteren en is duidelijk betrokken, maar verliest het doel zeer zeker niet uit ogen en dat maakt dat dit proces ook duidelijk als voortgang aanvoelt. Ik heb Regina intussen zeker ook aan een aantal mensen aangeraden! Een dikke 10!’

Mijn Werkgebied

Heroriëntatie op studie- en beroep na letselschade, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, vitaliteit, coaching op ondernemerschap, stress- en burnout-diagnose, preventie en begeleiding in Almere, Lelystad, ’t Gooi, Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Heemstede.

Contact

Regina van Amson De Binderij 65j  |  1321 EC Almere  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl