Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Nynke Rinzema in Lemmer

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Nynke RInzema

Hallo, mijn naam is Nynke Rinzema. Ik begeleid mensen die vastlopen in hun werk of privé. Vastlopen is niet fijn maar het is wel hét moment om werkelijk naar jezelf te kijken en naar de keuzes die je maakt. Dat bewustzijn verandert je leven positief. Ik bied je in onze gesprekken helder inzicht en breng je weer in contact met je zelfvertrouwen. Je krijgt energie, maakt passende keuzes en komt weer in beweging. Wat je echt diep van binnen wilt, is ook voor jou stap voor stap te realiseren! Ik help je daarbij.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

“Nynke is heel sterk in het contact maken met jou, in waar het werkelijk over gaat. Ze voelt feilloos aan of iets klopt of niet, of het werkelijk bij je past. Ze geeft heel veel ruimte en ondersteuning in de gesprekken zodat je zelf bij je antwoorden kunt komen. Ik ervaar helderheid, inzicht, kracht en vertrouwen waardoor ik mijn eigen proces begrijp en accepteer. Ze houdt niet alleen een liefdevolle spiegel voor, maar zorgt ook dat je weer zelfvertrouwen ervaart om keuzes te maken en in beweging te komen.”
Zij brengt mensen in contact met eigen kwetsbaarheid en geeft handvatten hoe zij zich daarin kunnen beschermen of juist open kunnen stellen om diepere contacten aan te gaan. Anne werkt vanuit een veilige context zodat op een zachte manier de confrontatie kan worden aangegaan. Zij weet verbanden te leggen tussen persoon en bredere context waarbij de persoon meer inzicht krijgt in het eigen rolpatroon ten opzichte van de interacties.

Mijn Werkgebied

Life coaching, loopbaancoaching, empowermentcoaching, coaching voor mensen die vastlopen in Lemmer e.o. (Friesland) en Amsterdam e.o.

Contact

Nynke Rinzema Industrieweg 1  |  8531 PA Lemmer  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl