Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Ingrid Groenen in Amsterdam

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Ingrid Groenen

Ingrid is werkzaal als AGATHON loopbaancoach in de plaatsen Amsterdam en Haarlem. Ze is professioneel health-coach, levenstherapeut en work-life coach op het vakgebied loopbaanbegeleiding bij levensvragen en bewustzijnsontwikkeling. Ingrid heeft daarnaast ruime internationale ervaring in het ondersteunen van management- en communicatieprocessen in het bedrijfsleven gericht op internationale teams. Ook beoordeelde en ontwikkelde zij de interculturele competentie van medewerkers voor internationale functies. Daarnaast is Ingrid directeur en medeoprichter van School of Life; een erkend en geaccrediteerd Opleidingsinstituut voor Levenstherapie. www.schooloflife.nl.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

‘Veelzijdig en integer’.
Kan vanuit verruimd bewustzijn ‘out-of-the-box’ coachen en inspireren op de volgende gebieden: burnout, baanverlies, zingeving, zielsmissie, ontslag, gezondheidsbegeleiding, rouwverwerking, bewustwording, bezieling, non-dualiteit, hoogbegaafdheid en levensenergie.

Mijn Werkgebied

Gezondheids- en vitaliteitscoaching, executive coaching, sollicitatietraining, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, outplacement, jobsearch en job crafting in Amsterdam en Haarlem.

Contact

Ingrid Groenen Amstelkade 35  |  1078 AG Amsterdam  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl