Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Simone van Vuure in Amsterdam

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Simone van Vuure

Sinds 1997 helpt Simone hoogopgeleide executives, starters, ondernemers en werknemers met werk betekenis te geven aan hun leven, roeping en talent. Vanaf 1998 in dienstverband bij Schouten & Nelissen, carrieremanagement. Sinds 2004 als eigenaar van haar eigen bureau en sinds 2012 ook als netwerkpartner van Agathon.
Simone biedt aan op het gebied van:
• Carriere & zingeving: loopbaanadvies, outplacement, executive coaching, re-integratie, van WW naar werk, starten als zzper en de groepstraining ‘Meer verdienen met leuker werk’.
• Belastbaarheid & draagkracht: executive coaching, burnoutbegeleiding, re-integratie en de groepstraining ‘Van extreme stress naar complete rust’.
• Assertiviteit: de groepstraining ‘Met durf en daadkracht in werk en leven staan’.
Simone gebruikt de inspirerende stijl van begeleiden. Met haar humor, vrijmoedige openheid, doortastendheid en confrontatie reikt ze praktische handvaten aan om met meer bezieling en plezier in werk en leven te staan. Ze nodigt uit belemmerende overtuigingen minder gewicht te geven, en in alle opzichten meer ruimte in te nemen, als mens, en als professional in het bijzonder.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Simone confronteert wanneer nodig, helpt waar het kan,
Daan Sanders, 32, eigenaar webbedrijf

Je was en bent nog steeds een bron van inspiratie voor mij. Ik heb vandaag, twee en half jaar later, nog baat aan je woorden, echt. En, stel je voor, ik heb een contract voor onbepaalde tijd gekregen! Bijna ondenkbaar. Werk nog steeds met plezier (en prijs mezelf gelukkig dat ik uberhaupt een baan heb in deze tijd).
Jennifer, communicatie-adviseur

Mijn Werkgebied

Loopbaanadvies, executive coaching, training en re-integratie in Amsterdam

Contact

Simone van Vuure Amstelkade 35  |  1078 AG Amsterdam  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl