Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Tineke Brackel in Amsterdam

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Tineke Brackel

Tineke heeft een lange en brede internationale ervaring als (loopbaan)coach, consultant en therapeut. Tineke heeft voor zichzelf vastgesteld dat uiteindelijk eigenwaarde telt en voldoening geeft. (H)erkenning krijgen voor wie jij bent, dat je ertoe doet, is de aanmoediging om bakens te verzetten.
‘Ken Uzelve’, dat gebeurt er bij Tineke Brackel. Dat geeft ook goede grond om verdere stappen tot een geslaagde wandeling te maken.
Vanaf 1993 is Tineke reeds werkzaam in deze branche via bedrijfsvereniging BVG en arbodienst. Eigen ervaring als leidinggevende geeft een brede basis voor het mobiliteitsveld werkgever – werknemer. Sinds 1995 als ZZP’er op de internationale markt van coaching, counseling en therapie. Daarmee kan zij jou ook binnen het twee sporenbeleid, baan en/of zelfstandige goed van dienst zijn. Als netwerkpartner vanaf 2009 verbonden met AGATHON voor de regio’s Amsterdam en Haarlem.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Tineke nodigt je met hart en ziel uit, en neemt je mee met een meedogenloos mededogen. Tineke weet snel tot de kern van de zaak door te dringen: zij haalt je diepere drijfveren en waarden naar boven. Zij leert je jouzelf te (h)erkennen. Resultaat: een stevig draagvlak met zelfvertrouwen voor nieuwe stappen.
Haar werkwijze is erop gericht om na rouwen te gaan bouwen. Onderbelichte sterke kanten en kansen in beeld brengen, zicht krijgen op waar jij in gelooft en voor wilt gaan. Zij is pragmatisch in haar aanpak. Tineke heeft een breed netwerk, zet jouw daden kracht bij, persoonlijk en met praktische zakelijkheid. Weet persoonlijke chaos terug te brengen naar een inspirerende chaorde. Niets is vreemd voor haar, de hokjesgeest past haar niet. Ieder mens heeft voor haar unieke mogelijkheden.

Mijn Werkgebied

Loopbaancoaching, Executive coaching, Studieloopbaanbegeleiding, Outplacement, Re-integratie 1e en 2e spoor, Re-integratie UWV, Gezondheids- en vitaliteitscoaching, JobSearch. Workshops in regio Amsterdam en Haarlem.

Contact

Tineke Brackel Amstelkade 35  |  1078 AG Amsterdam  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl