Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Henriëtte den Boer in Amsterdam

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Henriëtte den Boer

Henriëtte begonnen als studiekeuzecoach in 2012 voor middelbare scholieren via onder andere de Universiteit Utrecht. Zij heeft vervolgens haar werkterrein uitgebreid naar andere vormen van loopbaancoaching. Sinds medio 2014 is Henriëtte partner van Agathon in Utrecht, Haarlem en Bloemendaal.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Henriëtte is in staat om zonder oordeel naar je te luisteren. Vanuit dat startpunt hoort en ziet ze jou en kan ze de vinger op de zere plek leggen. Henriëtte zoekt bij de vragen van cliënten altijd naar de bredere context en gaat daarmee op zoek naar de vraag achter de vraag. Ze weet snel op een dieper niveau te komen en te horen waar het écht over gaat. Henriëtte is betrokken en creatief en door middel van humor houdt ze je een spiegel voor. Ze denkt mee, maar laat jou eigenaar van je eigen proces. Ze leert cliënten op een eerlijke manier naar zichzelf kijken, waardoor er zelfreflectie ontstaat.

Mijn Werkgebied

Studie- en beroepskeuze coaching, loopbaancoaching, assessment, re-integratie UWV, SWOT-scan, gezondheid en vitaliteitscoaching, sollicitatie training, jobsearch en job crafting in Utrecht, Haarlem en Bloemendaal.

Contact

Henriëtte den Boer Amstelkade 35  |  1078 AG Amsterdam  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl