Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

David Veenma in Amsterdam

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

David Veenma

De laatste 5 jaar ben ik specifiek gericht op coaching en training van aspirant ondernemers en zelfstandigen. Afkomstig uit een ondernemersgezin heb ik van jongs af aan het wel en wee van een onderneming leren begrijpen.
De jaren die ik als reïntegratiecoach voor het UWV heb gewerkt, beschouw ik als zeer waardevol voor het vervolg van mijn loopbaan.
Ik heb veel ervaring met opdrachtgevers en cliënten vanuit het onderwijs, de financiële dienstverlening, het MKB, het UWV en gemeentes. Vanaf januari 2015 ben ik gestart met mijn eigen coachingspraktijk.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

‘Client-en servicegericht denken; van aanbodgericht naar vraag gestuurd’.
Vertrouwen geven om uit het oude kader te kunnen stappen. Een kritische luisteraar die meer beweging ziet bij moeilijke dan bij makkelijke vragen.
Ervaring met en gevoel voor diversiteit in ondernemerschap. Verbinding met uiteenlopende doelgroepen, ervaring met MKB, zelfstandig professionals en ZZP-ers uit diverse sectoren.
Gedegen sparringpartner en coach voor zowel management in midden en hoger segment als voor de MKB ondernemer.
Een coach die goed in staat is de verantwoordelijkheid voor een proces bij de cliënt te laten en tegelijkertijd goed te adviseren. Het resultaat is immers pas duurzaam als het zijn resultaat is.

Mijn Werkgebied

MKB Coach, adviseur van starters en aspirant ondernemers, executive coach, sparringpartner in ideevorming, traint ondernemersvaardigheden, marketing, financiën en acquisitie. Daarnaast ook: reintegratie 1e en 2e spoor, reintegratie UWV. Werkgebied Utrecht, Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Amsterdam, t Gooi en Hilversum.

Contact

David Veenma Amstelkade 35  |  1078 AG Amsterdam  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl