Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Loopbaancoach Christine Pijper in Breda, Dordrecht en Vlissingen

Aangesloten bij:

NolocNobco

Cijfer

8.4

Christine Pijpers

Christine heeft 10 jaar werkervaring, waarvan de laatste vijf jaar als loopbaancoach en trainer. Haar carrière is zij gestart in de sociale sector, om na een aantal jaren de overstap te maken naar de zakelijke markt. Gepokt en gemazeld als (interim)project manager, wordt zij bovendien regelmatig gevraagd als consultant. Dit maakt haar een veelzijdig en gedegen sparringpartner voor individuen en bedrijven.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?

Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Elk mens is uniek en heeft talenten. Iedereen beschikt over meer kwaliteiten dan vaak gedacht. Christine heeft als missie dit potentieel naar de oppervlakte te brengen en praktisch in te zetten. Onbewust heeft iedereen een koersgevoel. In privé, in de carrière. Maar waarom volgen wij dat dan niet?
Vanuit analyse en begeleiding helpt Christine dit gevoel voor koers om te zetten in een gedegen plan voor de toekomst, met een wakker oog op de arbeidsmarkt. En deze arbeidsmarkt is zeer veranderlijk! Christine heeft oog voor de veranderde wereld en brengt dit in in jouw coachtraject.
De kracht van Christine ligt in het faciliteren van ontwikkeling en groei bij cliënten. In een energieke training of een inzicht-biedend coachtraject brengt ze dit aan het licht. En zij pakt dóór! Ze gelooft in tastbare resultaten en het stellen van heldere, realistische doelen. In haar coaching past ze haar kennis van de organisatiepsychologie toe, waardoor er onderliggende drijfveren en behoefte aan de oppervlakte komen. Een coachtraject een is een pad van groei en ontdekkingen en jij staat aan het roer!

Mijn Werkgebied

Arbeid & Organisatie psycholoog met kennis van de arbeidsmarkt. Ervaren teamtrainer en gecertificeerd register coach. Inzetbaar op het gebied van outplacement gezondheids- en vitaliteitscoaching, re-integratie 1e en 2e spoor, WerkFit UWV, studieloopbaan coaching en sollicitatietraining in Breda, Dordrecht en Vlissingen

Contact

Christine Pijpers Blekersdijk 1  |  3311LC Dordrecht  |  0624707271   |  http://www.agathon.nl