Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Laat Je Werk Voor Je Werken.

Aangesloten bij:

Nobco

Even Met ruim 33 jaar aan coachervaring als zijnde eigenaar werving selectie bedrijf, en directeur van een Amerikaanse medisch bedrijf weet algemeen directeur James Ormel, als geen ander waar een kwaliteitscoach aan voldoet.voorstellen

Een jobcoach helpt mensen beter en met meer plezier te functioneren in hun werk. Vaak wordt gedacht dat coaching vooral voor mensen met hoge functies of voor echte ‘carrièretijgers’ is bestemd. Maar niets is minder waar. Een jobcoach is er voor elk type baan en kan je echt helpen om meer uit jezelf te halen! Of je nu al werkt of nog naar de juiste baan op zoek bent.

Waarom een loopbaancoach

Iedereen heeft zo zijn dilemma’s. Of je nu weinig plezier in je werk ervaart, jezelf maar slecht kan motiveren of dat je gebrek aan zelfvertrouwen ervaart, dergelijke obstakels beïnvloeden je functioneren.

Mijn werkwijze

Wat wil jij bereiken? Hoe ga je dit realiseren? Wie heb je daarbij nodig? Wat zijn je valkuilen? Welke obstakels ervaar je? Vragen die je samen met een jobcoach kunt gaan beantwoorden. Iedereen kan groeien; op vakinhoudelijk vlak en op persoonlijk vlak. Daarbij is je werkomgeving vaak een fantastische leeromgeving.

Mijn werkgebied

Wil je:
Gemotiveerd naar je werk en met plezier.
Je talenten optimaal inzetten en een kijken waar je grenzen liggen.
Werken vanuit je passie en gevoel.
Meer zelfvertrouwen ontwikkelen ne te versterken.
Kansen zien en benutten en mogelijkheden daarmee vergroten.
Beter met collega’s omgaan en sterker worden.
Je loopbaan vormgeven!
Je lekker voelen in je werk!
en meer…

Contact

James Ormel Castricummerwerf 40  |  1901 RV Castricum  |  0624901853