Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Marjolein Bentvelzen Loopbaancoach | CMI-B gecertificeerd te Leiden

Aangesloten bij:

CMI

Even voorstellen

Het coachen en ontwikkelen van mensen loopt als een rode draad door haar leven. Na haar studie Pedagogische Wetenschappen werkte Marjolein vanaf 2000 als coach en adviseur ontwikkeling bij diverse organisaties gewerkt (profit en non-profit). In 2011 heeft ze haar eigen bedrijf opgericht, Marjolein.Inc. Hierin combineert ze loopbaancoaching en het beeld dat je neerzet, door een combinatie van een kleurenanalyse en een Powershoot (een combinatie van fotografie en coaching).

Waarom een loopbaancoach

Ik wil je graag helpen in beweging te komen om je doel(en) te verwezenlijken. Uitgangspunt zijn jouw waarden, normen, ambities en talenten. Ik help je om antwoorden op je vragen te krijgen. Daar gebruik ik verschillende methoden en technieken voor. Je leert op een positieve wijze je persoonlijke kracht te (her)ontdekken. Hierbij ervaar je keuzevrijheid in je handelen en leer je jouw talenten verder te ontwikkelen en te continueren. Ik help je met allerlei methodieken tot een specifieke loopbaankeuze te komen en ook stappen te zetten naar een nieuwe baan (denk hierbij aan sollicitatietips, presentatievaardigheden LinkedIn, CV).toepasbaar op diverse vraagstukken.

Veel mensen zijn zich niet of onvoldoende bewust van hun talenten. Ik geloof als coach in het ontdekken en verbeteren van de krachten en talenten die je bezit. En ik help je graag een stap vooruit te maken.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Indien het klikt en je met mij als coach verder wilt maak ik een offerte voor het aantal gesprekken dat ik denk nodig te hebben. De coaching kan worden aangevuld met een kleurenanalyse of een Powershoot.

Mijn werkwijze

Een van mijn kwaliteiten is analyseren. Ik stel je vragen op het gebied van jouw overtuigingen, normen en waarden en help je zo op weg.

Ik ben betrokken, empatisch, rustig, open, eerlijk en zorgzaam mens. Ik ben vrolijk en heb een grote passie voor mijn werk en het welzijn van anderen.
Daarnaast vraag ik door, kan ik goed luisteren, durf ik te confronteren en feedback te geven. Vooral het luisteren is mijn grote kracht en ik voel situaties en mensen haarfijn aan. Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te luchten. Ik heb vaker gehoord dat ik ‘’rake’’ vragen stellen.

Ik geef niet zo maar op en ik werk altijd met respect voor de coachee.

Wat anderen over mij zeggen als persoon? Ik kan goed luisteren, warm, analytisch, zacht maar weet wel te confronteren, sensitief, vrolijk, creatief, stijlvol, kleurrijk en respectvol. Humor en lachen vind ik erg belangrijk.
Sterke competenties: empatisch, creatief, overtuigingskracht, flexibel, authentiek, loyaal, optimistisch, verbindend, sensitief en doorzettingsvermogen.

Ik ben een gecertificeerd Register Loopbaanprofessional bij het CMI (niveau B).

Mijn werkgebied

Loopbaancoaching, coaching, Outplacement, Re-integratie, 1e spoor, 2e spoor, Powershoot Coaching, Profielshoot, Kleurenanalyse, Workshop Eerste Indruk, Workshop van Stlstand naar Flamboyant, Loopbaancoach Leiden, Loopbaancoach Oegstgeest, Loopbaancoach Voorschoten, Coach Leiden, Coach Voorschoten, Coach Oegstgeest, Coach Leiderdorp, Loopbaancoach Leiderdorp

Contact

Marjolein Bentvelzen Frambozenweg 149  |  2321 KA Leiden  |  0630283062  |  marjolein.inc@gmail.com  |  http://marjoleininc.com