Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

Marjolijn Gischler - Noloc erkend loopbaanprofessional

Aangesloten bij:

Noloc

Loopbaanbegeleiding/ outplacement/ re-integratie 2e spoor/ coaching

Wil je een nieuwe stap maken, weet je niet welke kant je op wilt of hoe je uiteindelijk de baan vindt die bij je past? Of word je door reorganisatie of ziekte gedwongen om naar ander werk te zoeken ?
Ik help je graag in het duidelijk krijgen van je eigen persoons- en zoekprofiel: wat zijn je kwaliteiten en wensen en hoe realiseer je deze. Ik begeleid je graag hoe de kansen die er in de huidige arbeidsmarkt zijn te benutten. Ik heb een doelgerichte, praktische werkwijze. Ben betrokken en positief realistisch.
Zie voor meer informatie mijn website www.lijninjewerk.nl

Waarom een loopbaancoach

Bezinning op je loopbaan en het verkrijgen van nieuwe focus kost absoluut energie en gaat niet altijd makkelijk. De enige constante factor in ieders leven is dat er continu verandering plaats vindt. Je aanpassen en kunnen meebewegen wordt één van de belangrijkste competenties in de huidige tijd om succesvol te zijn en te blijven.
Een begeleidings-, coachings-, of adviestraject is de beste manier om bewustwording en nieuwe inzichten te verkrijgen en daadwerkelijk nieuwe stappen te (gaan) zetten.

Sinds 15 jaar begeleid ik als loopbaancoach diverse professionals: jonge maar ook oudere (55+) van MBO- tot HBO+ niveau. Ik heb ervaring met het begeleiden van werkzoekenden vanuit: outplacement, ziekte (re-integratie 2e spoor) - bedrijfsleven/ overheid, WW, Bijstand.

Mijn werkwijze

Met behulp van gesprekken en opdrachten ondersteun ik je in het duidelijk krijgen van je eigen persoons- en zoekprofiel (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik) en begeleid ik je hoe de kansen die er in de arbeidsmarkt zijn te benutten (hoe vind en krijg ik het). Ook ga ik confrontatie en spiegeling niet uit de weg. Want zónder dat gaat er namelijk niets veranderen (wat heb ik nodig/ hoe kan ik me verder ontwikkelen om te bereiken wat ik wil).

Met het laatste stuk van een loopbaantraject te weten 'netwerken en acquisitie' kan ik je als oud fondsenwerver met ruime ervaring in 'koude acquisitie' óók prima helpen.

Mijn werkgebied

Outplacement, re-integratie 2e spoor, loopbaancoaching.
Regio Den Haag en omstreken. Voor afspraken maak ik gebruik van de spreekkamers van het Coachhuis.
Voor grotere opdrachten is werken in de regio Amsterdam of Utrecht ook mogelijk.

Contact

Marjolijn Gischler spaarwaterstraat 126  |  2593RR Den Haag  |  0630813289  |  info@lijninjewerk.nl  |  http://www.lijninjewerk.nl