Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Bedrijfslogo Afspelen

Een eerste of tweede sollicitatiegesprek. Waar moet je allemaal op letten? Wat moet je nou niet doen en wat nu juist wel? De beste sollicitatietips van corporate recruiters zelf! Minutes on Career heeft ze op een rij gezet. Bekijk hier de praktische tips van: Jacquelien Huisman (AkzoNobel), Denise Dusoswa (PostNL), Ningsih Heisterkamp (AEGON) en Steven Niamut (RecruitIn Talent).

Bedrijfslogo Afspelen

Hoe kan je het beste voorbereiden op of voor een sollicitatiegesprek, waar moet je op letten tijdens een gesprek en nog veel meer handige tips voor en rondom solliciteren. 

Bedrijfslogo Afspelen

Deloitte recruiter Madelon van den Hoven geeft in haar videoblog de belangrijkste sollicitatietips voor professionals. 

Bedrijfslogo Afspelen

Hoor in dit video blog de nuttige tips over de STAR methode van Rosa Ordelman van Deloitte, en bereid je zo goed mogelijk voor op de vragen in je sollicitatiegesprek. 

Bedrijfslogo Afspelen

Heb jij je wel eens gerealiseerd welke kansen sociale media je tijdens het solliciteren bieden? Thijs vertelt het je.